Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Astur Sit. B/Blk. No:78/3 Muratpaşa ANTALYA
+90 242 324 17 50
+90 242 324 17 49

Rusya Konsolosluğu

RUSYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Rusya vize başvurusu için gerekli evraklar, Rusya vizesi için gerekli belgeler veya randevu alımı, Rusya vize ücretleri ne kadar, Rusya vizesi kaç günde çıkar, vize işlem süresi kaç gün sürer, gibi tüm sorularınızı, Rusya başkonsolosluğu iletişim, bakanlığa bağlı yetkili şirket olarak, vize işlemleri, titizlikle sonuçlandırmaktadır. Pasaportunuzda daha önceden almış olduğunuz vize fotokopilerini, başvuru esnasında teslim edebilirsiniz.

Vize işlemleriniz için gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir.

TURİSTİK / TİCARİ VİZE

  • En az 6 ay süreli T.C. Pasaportu geçerlidir.
  • Vize Başvuru Formu (Acentemiz Tarafından Hazırlanmaktadır)
  • 2 adet Biyometrik vize için uygun resim 6 aydan eski olmamalı. (Arka Fonu Beyaz)
  • Uçak bileti, Otel rezervasyonu veya diğer yolculuk türlerine ilişkin belgeleriniz ibraz edilmeli. (Acentemiz tarafından yapılmaktadır)
  • Davetiye ıslak imzalı (aslı veya faks, mail olarak, aşağıdaki bilgileri içermeli.

UYARI

  • Maddi durumunu belgeleyemeyen veya geliri olmayan ( öğrenciler, ev hanımları vs.), kendilerini maddi olarak destekleyen ve bakmakta yükümlü olan 1. dereceden yakınlarının geçimi ile ilgili evrak listelerine buna ek olarak, 1. dereceden yakını tarafından yurt dışı esnasında maddi manevi destekleneceklerine dair ıslak imzalı ve okunaklı bir dilekçe ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter den onaylı, son 6 ay geçerli muvaffaka name aslı ve fotokopisi ile alınması ve çocuklara ayrı ayrı doldurulmuş olan vize başvuru formlarının anne ve baba tarafından imzalanması gerekmektedir.
  • İbraz edilecek olan belgelerin, lütfen yukarıda sıralandığı gibi hazırlanmalı. Başvuru esnasında tüm gerekli belgelerin eksiksiz halde ibraz edildiğinde, vize başvurusunun işleme alınması mümkündür. Eksik evrak olması durumunda başvurunuz iade edilir.
  • Gerek duyulması halinde, ilave belgelerin de istenebileceğini lütfen göz önünde bulundurunuz. Yukarıda belirtilen belgelerin ibraz edilmiş olması, mutlaka vize verileceği anlamına gelmemektedir.

Related Posts

Leave a reply